Attraktioner

Attraktioner

Oplev en eventyrlig konferenceby


Du kommer til at bo i den verdensberømte eventyrdigter Hans Christian Andersens fødeby. Lige der, hvor han som barn løb rundt i træsko og fik inspiration til mange af sine kendte og elskede eventyr.

Den grimme ælling, Den lille pige med svovlstikkerne, Prinsessen på ærten, Kejserens nye klæder, Den standhaftige tinsoldat, Fyrtøjet og mange flere.


Besøg H.C. Andersens fødehjem og museum og gå en tur i hans fodspor gennem byen. Oplev byens skulpturer, hvor mange af dem relaterer til scener og karakterer fra eventyrerne.Velkommen – også som turist


Odenses centrum, med den gamle bydel fra H.C. Andersens tid og gågader med et væld af butikker, caféer og restauranter, hvor du kan finde næsten hvad som helst, hvad enten du søger noget nyt eller gammelt, noget billigt eller dyrt.

Du kommer til at opleve Odense Blomsterfestival, hvor hele byen er smykket med smukke blomsterdekorationer.


Er du klar til flere oplevelser, har Odense en lang række tilbud for dig, hvad enten du er interesseret i kunst og kultur, historie, eventyr, teknik eller zoo.Tag nogle ekstra feriedage


Fortiden er lyslevende på Fyn. Mere end 120 slotte og herregårde er

spredt over hele det fynske landskab, og udstråler historie og eventyr. Flere af slottene åbner deres døre til arrangementer, koncerter, udstillinger, gåture, kulinariske specialiteter og luksuriøse slotsophold.


Oplev historiens vingesus i en af Odenses smukke gamle kirker, når vi samles til en højtidelig og stemningsfuld gudstjeneste.


Udvid konferencedagene med nogle ekstra feriedage og få det hele med. Ugen efter byder på en af danmarks største kulturfestivaller:

HC Andersen Festivals.


© Copyright 2016  •  All Rights Reserved  •  Y´s Men International Region Danmark •  Webmaster: mikael(at)ryder.dk