Parker og oaser

Parker og oaser i Odense

Klosterhaven

Klosterhaven er et fint lille geometrisk haveanlæg, som havearkitekt I.P. Sørensen tegnede i 1920'erne. Haven er udformet som en klosterhave; så autentisk at man næsten kan høre munkenes skridt og snakken.   


Kongens Have

Kongens Have blev anlagt som barokhave i 1720'erne efter plan af arkitekt Johann Cornelius Krieger. Der er  sket mange ændringer med haven siden da, men dele af den gamle have kan stadig ses. Der findes en del skulpturer i haven.


Munke Mose Park

Munke Mose anvendes hovedsageligt til spontant friluftsliv. Legepladsen i mosen er særlig populær. Her er en række kendte små naturelementer som fugle, fisk, åkandeblade, brudelys og sommerfugle gjort store og anvendelige for leg.Fisketrappen i Munke Mose

Fisketrappen er placeret i Munke Mose centralt i Odense. Herfra er det muligt at leje en vandcykel eller tage på tur med Odense Aafart.


H.C. Andersen Haven

(Eventyrhaven)

Pergolaen, alle broer i haven og “kinesermuren” er tegnet og udført i særlig fin kvalitet, som er en rådhushave værdig. I haven ses også en statue af H.C. Andersen.


Den Romantiske Have Sanderumgaard

I umiddelbar tilknytning til hovedbygningen på Sanderumgaard findes den gamle romantiske landskabshave, en af de første af sin slags i Danmark, oprindelig etableret af Johan Bülow i perioden 1793 – 1828.


H. C. Andersen seværdigheder

Gratis busser

Shopping i Odense

Slotte og herregårde

© Copyright 2016  •  All Rights Reserved  •  Y´s Men International Region Danmark •  Webmaster: mikael(at)ryder.dk